Egis anti-blokkeringssysteem

Egis anti-blokkeringssysteem

Uw zwembadbouwer zal het u ongetwijfeld op het hart drukken en de allereerste keren zal u dan wellicht ook effectief uw poolcover in het oog houden op het moment dat u de automatische sluiting bedient.

Maar, we zijn nu eenmaal allemaal mensen, mettertijd vermindert de aandacht voor dat rolluik dat toch steeds netjes zijn ding doet.

En we kunnen het zo gek niet bedenken of we hebben het al beschreven gekregen van onze klanten; de redenen waarom een rolluik blokkeert gaan van ronduit hilarisch naar verdraaid dikke pech.

Een zwembad rolluik is heel groot, erg zwaar en verrassend sterk. En zelfs een perfect werkend rolluik kan door een onachtzaamheid van de gebruiker, een klimatologische factor, een grapje van de kids, ... zichzelf hopeloos vastdraaien.

Dan moet een interventie door de zwembadplaatser voorzien worden, met een logische extra rekening voor de 2 werklui die langskomen, als er al geen extra schade berokkend werd aan het rolluik, de motor of het zwembad zelf.

Dit euvel bestaat al zo lang er automatische zwembadrolluiken op de markt zijn en tot nu toe bestond hier geen adequate oplossing voor.

Egis Poolcovers heeft hiervoor een eenvoudige, duurzame en kost-efficiënte oplossing (patent pending) op de markt gebracht, die ook in een bestaand bad kan geïmplementeerd worden.

Vraag ernaar bij uw zwembadbouwer en geniet zonder zorgen van uw poolcover systeem!

 

Egis Poolcovers

Protecting pools!