Over ons

Waarvoor staat Egis poolcovers?

Vertrekkende vanuit meer dan 95 jaar ambacht in industrieel maatwerk en precisie mechanica brengen wij voor de professionele zwembadbouwer een productlijn van moduleerbare RVS zwembaden, hoogwaardige RVS zwembadonderdelen en complete pool cover systemen. 

Het is onze ambitie om in deze producten dezelfde kwaliteit- en prijsstandaarden te leveren als degene die onze reputatie hebben opgebouwd in de industriële wereld, waarbij wij voor de zwembadbouwers dezelfde service en flexibiliteit willen garanderen als die we aan onze industriële partners bieden.

Op onze site verwelkomen wij onze professionele partners, voor wie wij exclusief werken, en kan de particuliere consument zich informeren over de kwaliteiten van onze poolcovers.

Als particulier kan u ook steeds contact nemen met ons zodat wij u kunnen laten contacteren door één van onze professionele partners in de zwembadbouw voor een gedetailleerde offerte.

Hebt u voor uw zwembad project reeds een inox zwembad overwogen? De kwaliteit, duurzaamheid, looks en design van een inox bad zijn ongeëvenaard en niet noodzakelijk erg veel duurder dan een kunststof of beton bad.

Indien u graag meer informatie wenst over de troeven van een inox zwembad of waar u terecht kan voor zo een RVS bad, dan kan u zich daar via www.steelpool.be uitgebreid over informeren.

Mocht u zich willen vergewissen van de stielkennis of assemblagekwaliteit waarmee uw Egis poolcover geproduceerd wordt, dan nodigen wij u graag uit om een kijke te nemen op  www.pmr-nv.be, waar wij u met gepaste trots een rondleiding geven doorheen onze fiere historiek van meer dan 95 jaar precisie mechanica en industrieel maatwerk.